Nämen! Lila i hallen... så synd då!! ^^,  ...

img_1174 (MMS)

Nämen! Lila i hallen... så synd då!! ^^,  Första strykningen avklarad... imorgon blir det en omgång till.  Och VVS-killen har varit här idag och satt in toalettstolen. Skönt med en seriös hantverkare!


ösregn

Vaknade av regnet som piska mot fönstret. Helt galet vad det regnar. Är sommarn officiellt slut nu eller? Ska det vara så här grått nu resten av året? Suck. Well, vi har varit ganska flitiga idag iaf. Körde till tippen med massa sopor. Bl.a. Hallgolvet som jag drog upp i söndags. Har fortfarande träningsvärk i fingrarna och underarmarna. Sen körde vi till hornbach och köpte min gudomligt fina färg till hallen, vi beställde även glasmosaik till köket. Hittade nämligen superfin lila mosaik som var liiiiite billigare än den på kakelvaruhuset. 349:- vs 2500:- MHM!! Sen körde vi till bauhaus och köpte tapet till vardagsrummet, träffade Nojan där! Han skulle köpa atiraljer till sitt badrum som han renoverar. Blir säkert tretusenmiljoner gånger bättre än vårt. Efter bauhaus blev det k-rauta och där köpte vi 8 st reglar till tvmöbeln som ska byggas färdig. Så nu är vi hemma igen. Ska tvätta och börja packa ner våra grejer i lådor. Jättekul. Ikväll ska jag ha kinapuffar till kvällsmat! Laters!

Moonday

Planen idag var att rejsa till kakelvaruhuset i lund direkt efter jag slutat för att eventuellt beställa lila kristallmosaik till köket och sedan rejsa till nordsjö idé och design för att beställa min fiiina fågeltapet. Men. Mosaiken var italienskt och kostade 2500 per kvm. Sååå vi får nog fundera lite och räkna lite mer på det. Finns kanske nån annan lila mosaik som inte ruinerar en men ändå ser najs ut. Och jag har funderat och funderat och funderat på fågeltapeten hela helgen. Vilken färg jag ville ha den i. Gillade den rosa skarpt, men den gul/guldiga var det ju lite mer power i och den vit/silvriga var så fin och hade smält in bra med dom vita väggarna. Så, jag beställde ingen alls. Jag måste se hallen målad först tror jag. Och golvet lagt. Men nu känner jag mest för den gul/guldiga. Anyhoo man vill ju vara säker innan, för den kostar 650 kr per rulle. Ganska saftigt. Fast vi hittade en asgrym tapet som hade varit sååå snygg i vardagsrummet som gick för 1650 kr per rulle. Jodå, fint ska det va! Det blev inte den kan jag säga. Nu ska jag sova. Imorgon blir det först tippen, sen hornbach och sen lägenheten och slipa väggar! Long kiss goodnight!

Det syns inte så bra på denna bilden, och ...

img_1154 (MMS)

Det syns inte så bra på denna bilden, och hörs inte, men detta skräpet kom gående kl 2.30 inatt ungefär och spelade SKITHÖG musik. Sen tyckte dom att vår väg var en bra plats att stanna på.  Jag var så nära på att gå ut på balkongen och skrika som en gammal pensionär!   Jag hatar möllan!!!!


Inget kul väder i Malmö idag.  Och min fö...

img_1144 (MMS)

Inget kul väder i Malmö idag.  Och min förkylning vägrar släppa, näsan och ögonen rinner hela tiden. Men det spelar ingen roll för vi måste renovera klart vår lägenhet.  Jag ser ljuset!


Kanske... i hallen?  Bara en liten hörna ...

img_1137 (MMS)

Kanske... i hallen?  Bara en liten hörna typ precis när man kommer in genom dörrn..  aaah vi får se... ska suga på den över helgen!


på vandring hem genom stan...

img_1130 (MMS)

på vandring hem genom stan...


Fredag!

Detta kom att bli en skön fredag! Jag gick tidigare från jobb för vi hade inte så mycket att göra. Sen gick jag hem genom stan. Väldigt skönt med en lugn promenad. Gick förbi vår nya lägenhet. Verkade inte som där var några hantverkare. Plattsättaren är en katastrof. Men jag känner att det kommer bli bra till slut. Om bara två veckor ska vi flytta. Helt sjukt! Nu ska vi åka och hämta vår nya toalettstol och köpa blandade till handfat och dusch. Men först lite vila i sängen i sisådär 20 min! :)

Försök

Jaha. Jo jag skulle ju försöka skaka liv i bloggen. Jag försöker ibland men. Mitt intresse räcker liksom inte till. Herre Gud, man vill ju ha en relativt stor läsarskara för att peppa sig själv att fortsätta skriva. Men när det bara är ett par tre stycken kan man ju lika gärna bara föra dagboksanteckningar på gammalt hederligt vis. Jag kommer ju ändå aldrig lägga upp bilder på dagens outfits eller nått annat snoffsigt. Och mitt vanliga Svenssonliv är väl ingen annan än jag intresserad av? Så tänker jag. Men. Nu bor min bästa storasyster typ 40 mil ifrån mig. Så långt bort har hon inte bott från mig sedan jag var en liten talle. Men nu får vi ju anstränga oss mer för att vara en del i varandras liv. Så därför börjar jag med bloggen igen. Mest för att proppen ska få hänga med i vad som händer här nere. Well. Eftersom det var femhundratjugo år sedan jag skrev något sist så krävs väl egentligen en kort sammanfattning. Men det orkar jag inte eftersom jag bloggar från telefonen. Så det blir inget sånt. All I say is, det går bra på jobbet, riktigt bra, spännande saker händer, just nu är det fortfarande lite hemligt så kan inte skriva det här. Men det är något bra! Och lägenheten som vi ville ha blev vår och det är snart totalrenoverad och klar för inflyttning! Nu ska jag sova. Imorgon ska jag tala sanning för plattsättaren. Något i stil med, du är värdelös! Chinchin

Mmmmm... Pancakes med jordgubbar och grädd...

img_6807 (MMS)

Mmmmm... Pancakes med jordgubbar och grädde.  Det kan man få i Usa.  Idag har vi firat Hannas födelsedag. Det blev inte pancakes utan tacos och prinsesstårta! Men det var sjukt najs!  Nu ska jag nanna. För jag har två heltidsjobb just nu.  Kisses


RSS 2.0